Ştiri
Participarea CNPDCP în contextul invitației Consiliului Europei în cadrul proiectului Cybercrime@EAP III

    

    La invitația Consiliului Europei, reprezentantul Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal (CNPDCP)  dl. Sergiu Bozianu a participat la cea de-a IV-a reuniune regională a proiectului Cybercrime@EAP III ce a fost organizată, în perioada 11-12 septembrie 2017 la Chișinău, de Consiliul Europei în colaborare cu Procuratura Generală a Republicii Moldova.

     În cadrul evenimentului, CNPDCP și-a exprimat preocupările prin prisma cazurilor practice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal în sectorul polițienesc, în special desfășurate în cadrul acţiunilor de prevenire şi investigare a infracţiunilor, punerii în executare a sentinţelor de condamnare şi al altor acţuni din cadrul procedurii penale sau contravenţionale.

    În acest context, CNPDCP a reiterat necesitatea asigurării dreptului la inviolabilitatea vieții intime, familiale și private în cadrul activităților de prelucrare a datelor cu caracter personal în sectorul polițienesc.

                                                                                                                                                                                                                                          Direcția evidență și control
Căutare

Galerie videoDespre CNPDCP      Activitate      Serviciul de presă      Acte legislative şi normative      Consiliul consultativ  
   Transparenţa în procesul decizional      Informaţie utilă      Procedura de notificare      Copiii și protecția datelor  
   Depersonalizarea Hotărîrilor Judecătorești     
2009© CNPDCP
Elaborarea şi suport tehnic:  Centrul de Telecomunicaţii Speciale
Statistica vizitatorilor: 3196221