Ştiri
CNPDCP a finalizat instruirea Asociațiilor de Economii şi Împrumut

În perioada august-septembrie 2017, CNPDCP în parteneriat cu Asociația Centrală a Asociațiilor de Economii și Împrumut” cu suportul programului Rural de Rezilienţă Economico-Climatică Incluzivă (IFAD), au organizat circa 10 de cursuri cu tematica ,,Instruirea Asociațiilor de Economii şi Împrumut în domeniul protecției datelor cu caracter personal”.

În cadrul acestor evenimente, au participat circa 200 de conducători ai Asociațiilor de Economii și Împrumuturi din toate raionale țării.

Aceste seminare au avut drept scop prezentarea specificului și necesității respectării domeniului protecției datelor cu caracter personal, în scopul asigurării dreptului persoanei fizice la inviolabilitatea vieții intime, familiale și private.

Mai mult, CNPDCP a reiterat necesitatea înregistrării Asociațiilor de Economii și Împrumuturi  în calitate de operatori de date cu caracter personal care se face gratuit și doar o singură dată, în acest sens, oferind tot spectru de informații relevante în vederea asigurării unui regim adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.

 
 
Căutare

Galerie videoDespre CNPDCP      Activitate      Serviciul de presă      Acte legislative şi normative      Consiliul consultativ  
   Transparenţa în procesul decizional      Informaţie utilă      Procedura de notificare      Copiii și protecția datelor  
   Depersonalizarea Hotărîrilor Judecătorești     
2009© CNPDCP
Elaborarea şi suport tehnic:  Centrul de Telecomunicaţii Speciale
Statistica vizitatorilor: 3196223