Ştiri
Ședință de instruire la Curtea de Apel Chișinău

La 06 octombrie 2017, la invitația Curții de Apel Chișinău, șeful adjunct al Direcției generale supraveghere și conformitate a Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal dl. Sergiu Bozianu, a desfășurat o ședință de instruire cu reprezentanții secretariatului, asistenții judecătorești, grefierii, translatorii etc. ale acestei instanțe judecătorești (circa 120 persoane).

În cadrul discuțiilor au fost abordate subiecte precum: cadrul juridic naționale ce ține de domeniul protecției datelor cu caracter personal, practica CtEDO privind dreptul la inviolabilitatea vieții intime, familiale și private, modul de depersonalizare a hotărîrilor judecătorești, precum și condițiile tehnice și organizatorice ce urmează a fi menținute la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Urmare a desfășurării ședinței, de comun acord, a fost stabilită necesitatea armonizării/adaptării mai multor practici de prelucrare a datelor la cerințele specifice domeniului protecției datelor cu caracter personal.
 
Direcția generală supraveghere și conformitate

 
Căutare

Galerie videoDespre CNPDCP      Activitate      Serviciul de presă      Acte legislative şi normative      Consiliul consultativ  
   Transparenţa în procesul decizional      Informaţie utilă      Procedura de notificare      Copiii și protecția datelor  
   Depersonalizarea Hotărîrilor Judecătorești     
2009© CNPDCP
Elaborarea şi suport tehnic:  Centrul de Telecomunicaţii Speciale
Statistica vizitatorilor: 3196222