Ştiri
Seminarul de instruire a inspectorilor-stagiari din cadrul Serviciului Vamal

La 22 noiembrie 2017, reprezentantul Centrului Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova (CNPDCP) a participat la un seminar de instruire, care a avut drept scop familiarizarea inspectorilor-stagiari din cadrul Serviciului Vamal cu aspectele generale privind domeniul protecției datelor cu caracter personal în Republica Moldova.
În cadrul evenimentului, la care au participat 25 de inspectori-stagiari, reprezentantul CNPDCP a reiterat principalele aspecte ale legislației privind protecția datelor cu caracter personal, principiile de prelucrare, importanța asigurării unui regim adecvat de securitate și confidențialitate a acestora, condițiile de dezvăluire și, respectiv, de acces la anumite informații oficiale cu accesibilitate limitată (date cu caracter personal), obligaţia respectării drepturilor subiecţilor de date cu caracter personal, responsabilitatea purtată etc.

Evenimentul a fost unul interactiv, audienții demonstrînd receptivitate şi interes faţă de domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.
 
                                                                     Direcția juridică

                                                                                                                               

 

 


 
 
Căutare

Galerie videoDespre CNPDCP      Activitate      Serviciul de presă      Acte legislative şi normative      Consiliul consultativ  
   Transparenţa în procesul decizional      Informaţie utilă      Procedura de notificare      Copiii și protecția datelor  
   Depersonalizarea Hotărîrilor Judecătorești     
2009© CNPDCP
Elaborarea şi suport tehnic:  Centrul de Telecomunicaţii Speciale
Statistica vizitatorilor: 3196233